Kinderuitvaart

Kinderuitvaart

Niets is zo onnatuurlijk in het leven als afscheid nemen van een kind. Er is onuitspreekbaar groot verdriet, er zijn ruw verstoorde dromen. Hoe nu verder? Ook nu staat DSuitvaartbegeleiding voor u klaar.

In deze kwetsbare periode zal ik in alle rust naar u luisteren en u ondersteunen en begeleiden tijdens de dagen van afscheid nemen. Voor het rouwproces is het van belang dat u en andere gezinsleden, betrokken zijn bij het verzorgen van de uitvaart.

Samen uiting en vorm geven aan het verdriet en afscheid is belangrijk voor het doorleven van het rouwproces. Naasten van het overleden kind kunnen bij het afscheid, indien gewenst, zelf veel doen. Zelf je kind wassen en aankleden. Zelf een mandje of kistje maken of uitzoeken. Zelf een verhaaltje schrijven? Zijn er andere kinderen in het gezin? Dan kunnen zij bijvoorbeeld helpen bij het maken van een (geboorte- en/of) rouwkaartje.

Stap voor stap begeleid ik u door dit proces en nemen we alle tijd.

Comments are closed.