De voorregeling

Een voorregeling is bedoeld om eventuele wensen vast te leggen. Dit kan zijn als jijzelf of je dierbare binnenkort komt te overlijden, maar ook als je volop in het leven staat en de uitvaart alvast goed geregeld wil hebben.

Vandaag was ik op bezoek bij mevrouw K en haar partner voor het bespreken van haar uitvaartwensen.

Mw is terminaal en weet dat zij binnen afzienbare tijd zal komen te overlijden. Mw belde mij vorige week voor het maken van een afspraak waarbij ze eigenlijk ook meteen aangaf dat er een probleem was…er is een minimale uitvaartverzekering en verder eigenlijk geen eigen geld. In mijn beleving is dat geen probleem maar een uitdaging en gaf dit ook zo aan bij mw.

Onder het genot van een kop koffie hebben wij besproken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Ik ga in mijn werk als uitvaartbegeleider niet uit van de onmogelijkheden maar kijk juist naar wat er wel kan.

Met veel liefde, creativiteit en een minimaal budget gaan we, als het zo ver is, er een respectvolle uitvaart van maken volgens de vooraf besproken wensen van mw.

Iedereen heeft recht op een mooie en respectvolle uitvaart ongeacht het budget. Ik zal dan ook altijd vol liefde en overgave samen met u en uw naasten tot een gewenste uitvaart komen binnen de mogelijkheden die er zijn.

 

Warme groet,

Daniëlle Arentsen

DSuitvaartbegeleiding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.