Almenseweg 1B

7211 MD Eefde

+31 (0)6 150 576 61

24/7 Melden van overlijden

Nabestaandendesk

Direct informatie

Mensen bijstaan op een kwetsbaar moment in hun leven is mijn drijfveer in mijn werk als uitvaartbegeleider. Dat ik even toegelaten wordt in de intimiteit van het afscheid nemen vind ik heel bijzonder.

Op informele wijze help ik u met het organiseren van een afscheid dat zo goed mogelijk bij u past. Onzichtbaar, zichtbaar zijn…
Ik weet wanneer ik een stapje naar voren moet doen om mijn kennis toe te passen, maar ook wanneer ik een stapje naar achter moet doen als het moment daarom vraagt.

Maar ik doe meer…Ik begeleid ook personen, gezinnen en families in de laatste levensfase.

De laatste levensfase kan zich aandienen door een terminale ziekte maar ook door ondragelijk geestelijk lijden.

Hoe ga je om met de complexe emoties en keuzes die horen bij de laatste levensfase.

Het is vaak het moment dat je alle veiligheid en zekerheid in je leven verliest.

Juist op zo’n moment kan het heel waardevol zijn dat er iemand is die je hierin kan ondersteunen. Je zorgen bespreekt, antwoord kan geven op vragen en overzicht creëert in de wirwar van emoties.

Ik ben opgeleid en heb meer dan 23 jaar ervaring als verpleegkundige in de algemene zorg, psychiatrische zorg, verstandelijk gehandicapten zorg, ouderen zorg en palliatieve zorg.

In mijn persoonlijke leven ben ik in aanraking gekomen met dierbaren die leden aan depressies, kanker, dementie en alle emoties en keuzes die daar uit voort vloeide zoals bijvoorbeeld euthanasie of zelfdoding.

Dit alles maakt dat ik zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn werk de kwaliteit van leven maar ook de kwaliteit van sterven voorop stel.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen dan kunt u altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen. Samen kijken we dan naar wat bij u/jullie past en wat goed voelt.

DSuitvaartbegeleiding

Tel: 06-15057661

Email: info@DSuitvaartbegeleiding.nl