Almenseweg 1B

7211 MD Eefde

+31 (0)6 150 576 61

24/7 Melden van overlijden

Nabestaandendesk

Direct informatie

Spontane actie…
Door alle maatregelen omtrent het covid-19 virus bemerk ik steeds meer eenzaamheid bij ouderen, ernstig zieken en andere kwetsbaren… Om te laten weten dat er aan jullie wordt gedacht geef ik graag een prachtig kerststuk cadeau.
Zo begon mijn oproep op mijn facebookpagina en wat een mooie reacties heb ik mogen ontvangen.
Ik kon niet kiezen want ik gun het natuurlijk aan iedereen, dus er werden lootjes getrokken…
Net het kerststuk naar Gerrie gebracht. Zij werd genomineerd door Inge Brokken Wouters.
“Gerrie heeft het niet makkelijk en toch probeert ze ondanks corona als vrijwilliger ( taalmaatje) buitenlandse mensen de Nederlandse taal te leren. Ondanks haar ziek zijn denkt zij in mogelijkheden en straalt zij veel positiviteit uit. Een vrouw die een lichtje is voor anderen”.
Hoe mooi dat ik haar nu even in het licht mag zetten.
Namens DSuitvaartbegeleiding en mijnzelf wens ik iedereen nogmaals liefdevolle dagen toe
Warme groet,
Daniëlle