Almenseweg 1B

7211 MD Eefde

+31 (0)6 150 576 61

24/7 Melden van overlijden

Nabestaandendesk

Direct informatie

DS uitvaartbegeleiding heeft duurzaamheid zeker op haar prioriteitenlijstje staan en probeert op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de uitvaartbranche.

U heeft misschien al wel eens gehoord van de “Champignonkist ofwel de Myceliumkist, de Loop living Cocoon.

De Loop Living Cocoon is ’s werelds eerste levende doodskist die de aarde juist verrijkt. Droomt u van een toekomst waarin we niet alleen maar van de aarde nemen, maar ook teruggeven om de natuur te verrijken? Met de Loop Living Cocoon zetten we de eerste stap.

100% Natuur

De Living Cocoon is een levend product, gegroeid van mycelium: het ondergrondse wortelnetwerk van paddenstoelen. Mycelium is ’s werelds beste recycler, dat dood organisch materiaal omzet in waardevolle voedingsstoffen voor nieuwe natuur. In de grond wordt het mycelium binnen 45 dagen afgebroken en is het weer helemaal één met de natuur. Voed de aarde met uw eigen voedingsstoffen en vorm een bron voor nieuw leven.

Een warme knuffel van moeder natuur

De binnenkant van deze kist is bekleed met een zacht bed van mos, dat niet alleen fijn voelt maar ook nog eens bijdraagt aan het recycleproces.

Deze kist is nu ook leverbaar via DS uitvaartbegeleiding.

Wilt u meer weten over deze bijzondere manier van begraven of cremeren dan kunt u altijd contact opnemen via telefoonnummer 06-15057661 of neemt u eens een kijkje op de website van www.loop-of-life.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *