Almenseweg 1B

7211 MD Eefde

+31 (0)6 150 576 61

24/7 Melden van overlijden

Nabestaandendesk

Direct informatie

DS uitvaartbegeleiding breidt haar service uit.

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. In korte tijd moet er veel geregeld worden. Allereerst de uitvaart en daarna de praktische zaken rondom de erfenis, de woning, belastingen en het opzeggen van verzekeringen, abonnementen, etc.

Natuurlijk houdt mijn zorg niet op na de uitvaart. DS uitvaartbegeleiding helpt nabestaanden eenvoudig bij erfrechtelijke en nagenoeg alle praktische aspecten van de afwikkeling van de nalatenschap door het aanbieden van Nabestaandendesk-service.

Nabestaandendesk

De afwikkeling van een nalatenschap is maatwerk. Met mijn Nabestaandendesk-service bied ik maatwerk. Dit is een online platform met een checklist die zich aanpast aan uw persoonlijke situatie. Heel eenvoudig komt u erachter wat er afgehandeld moet worden in de nalatenschap. Van erfenis, notaris, bankzaken tot belastingen en het opzeggen van verzekeringen, goede doelen en social media. Zo heeft u snel overzicht en heeft u ook alles na de uitvaart goed geregeld.

DS uitvaartbegeleiding ontzorgt u hier o.a. mee door:

Mocht u gebruik willen maken van deze extra service dan maak ik een Nabestaandendossier voor u aan, zodat u ook na de uitvaart, in de afhandeling van de nalatenschap, ontzorgt zal worden door DS uitvaartbegeleiding.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *