Almenseweg 1B

7211 MD Eefde

+31 (0)6 150 576 61

24/7 Melden van overlijden

Nabestaandendesk

Direct informatie

14 oktober 2022 ontving ik een mooie mail van Inge:

Goedemorgen,

Mijn naam is Inge Vriezekolk en ik ben accountmanager bij GelreWerkt!, onderdeel van de gemeente Zutphen.

Nu sprak ik Vincent Post.

Vincent werkt sinds 1 april 2019 bij Matz Carwash. Vincent is 38 jaar.  Hij woont zelfstandig en heeft een omgangsregeling met zijn zoon van 7 jaar.

Vincent heeft zich bij Matz Carwash ontwikkelt van medewerker VIP (interieur reiniging van auto’s) tot allround medewerker en waarnemend leidinggevende van de dag.

Vincent kan goed zelfstandig werken als hij af en toe een luisterend oor en begeleiding heeft in zijn dagelijkse werk. Zijn aandacht zit vooral in bevestiging dat hij het goed doet en opkomende vragen krijgt beantwoord.

Een paar maanden geleden gaf Vincent bij Matz Carwash aan dat hij graag wat anders wil gaan doen. Hij zou graag iets doen in de uitvaartbegeleiding.

Nu is mijn vraag, staat u open voor een vrijblijvend gesprek met Vincent. Vincent is zich aan het oriënteren en zou graag eens horen welke stappen hij moet zetten om in de uitvaarbranche aan de slag te kunnen. Op deze manier weet hij ook waarover hij gaat nadenken. Hij heeft zich er al wel in verdiept maar wellicht in een persoonlijk gesprek komt er nog meer naar boven.

Mijn reactie:

Dag Inge,

Even een kort berichtje van mijn kant omdat ik op het punt sta om een uitvaart in te gaan.

Wat leuk dat Vincent denkt over werken in de uitvaartzorg! Ik sta altijd op voor een gesprek om eventuele toekomstige collega’s verder te helpen.

Zo gebeurde het dat ik vandaag op 8 november een ontmoeting had met Vincent, zijn werkbegeleider en  Inge.

Ik heb een uur lang heerlijk kunnen praten over mijn passie (het uitvaartwerk) met een jongen die steeds meer begon te stralen naarmate ik vertelde over werken in de uitvaartzorg.

Vincent is een jongen die het niet erg makkelijk heeft gehad in zijn leven maar net als de tattoo op zijn arm “Take these broken wings and learn to fly” haalt hij alles uit het leven. Enorm bewonderingswaardig.

Hij vertelde over het overlijden van zijn moeder en hoe hij haar zelf naar haar overlijden heeft verzorgt en dat hij nu maar 1 droom heeft…werken in de uitvaartzorg.

Lieve Vincent,

Ik hoop dat ik iets hebben kunnen bijdragen aan het realiseren van jouw droom.

Jij komt er wel!

Lieve groet van Daniëlle

Jullie zouden Vincent eventueel kunnen kennen van de documentaire De Wasstraat

https://www.npostart.nl/VPWON_1322592