Almenseweg 1B

7211 MD Eefde

+31 (0)6 150 576 61

24/7 Melden van overlijden

Nabestaandendesk

Direct informatie

Nadenken over het afscheid en uw uitvaart tijdens een voorgesprek.

De dood hoort bij de cirkel van het leven. Toch heerst er vaak nog een taboe over het openlijk bespreken van de dood terwijl het zo belangrijk is om al vast na te denken over je eigen uitvaart. Het vastleggen van eventuele wensen geeft vaak een bepaalde rust, ook aan nabestaanden.

Door bij leven hierbij stil te staan neem je al vele zorgen weg.

DSuitvaartbegeleiding is bereid u vrijblijvend en kosteloos een inzicht te geven over de mogelijkheden die er op verschillende gebieden zijn. U kunt altijd bellen voor een afspraak op nummer 06-15057661. DSuitvaartbegeleiding is onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen. Zij is daardoor dan ook niet gebonden en is dus geheel vrij in al de keuzes die in overleg met u gemaakt worden voor het regelen van een uitvaart.

Ook bestaat er een mogelijkheid om een zogenoemde uitvaartcodicil te downloaden via de website van DS uitvaartbegeleiding. Klik hierbij onderaan de website op het kopje uitvaartcodicil en u kunt zelf aan de slag met het invullen van uw wensen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *