Almenseweg 1B

7211 MD Eefde

+31 (0)6 150 576 61

24/7 Melden van overlijden

Nabestaandendesk

Direct informatie

Ik heb kwaliteit in mijn dienstverlening hoog in het vaandel staan daarom heeft DS uitvaartbegeleiding zich aangesloten bij het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers. Uitvaartverzorgers die zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers hebben aantoonbare kennis en ervaring als uitvaartverzorger. Deze erkenning van kwaliteit geeft aan families die gebruik moeten gaan maken van een uitvaartonderneming mogelijk wat meer zekerheid en inzicht in hun keuze voor een uitvaartbegeleider.
Het is fijn dat er een kwaliteitsregister is maar het blijft voor mij belangrijker wat families ervaren en vinden van mijn dienstverlening. Daarom zal er altijd een nazorggesprek plaatsvinden om dit te evalueren met de families die ik begeleid.
Ervaringen van families die ik heb begeleidt zijn ook te vinden via Google reviews en op mijn website www.dsuitvaartbegeleiding.nl
Wilt u meer informatie over het kwaliteitsregister dan kan dit via
Wilt u meer informatie over DS uitvaartbegeleiding of over wat ik mogelijk voor u kan betekenen dan kan dit altijd vrijblijvend via mijn website www.dsuitvaartbegeleiding.nl of telefonisch op
telefoonnummer 06 15057661
Kan een afbeelding zijn van tekst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *