Almenseweg 1B

7211 MD Eefde

+31 (0)6 150 576 61

24/7 Melden van overlijden

Nabestaandendesk

Direct informatie

DS Uitvaartbegeleiding
De persoonlijke uitvaart is een reflectie van het leven dat geleefd is

De uitvaart

DS Uitvaartbegeleiding Zutphen Eefde Almen Apeldoorn Lochem

DSuitvaartbegeleiding verzorgt de volledige uitvaart.

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Er zijn namelijk verschillende dingen waarvoor gezorgd moet worden. Zo moet de overledene opgebaard worden en rouwkaarten moeten op tijd de deur uit. Vanaf het moment van overlijden tot aan het rouwproces, ik ben elk moment voor u beschikbaar.

Zodra de huisarts een verklaring van overlijden heeft afgegeven, kom ik persoonlijk bij u langs voor een regelgesprek. Samen met u geef ik invulling aan de dag van de uitvaart en alles daar omheen. Eerst gaan wij na of de overledene zelf al wensen heeft opgesteld omtrent de uitvaart. En wat zijn uw wensen? Nadat dit in kaart is gebracht kunnen wij beginnen met plannen. Wat wordt de datum van de uitvaart? Samen stellen wij rouwkaarten op en mocht u er behoefte aan hebben, dan zorg ik dat er tevens een overlijdensbericht in de krant geplaatst wordt. Tot op de dag van de plechtigheid houd ik contact met u en ben ik nauw betrokken bij de familie. Als de familie (of andere nabestaanden) tijdens de begrafenis of crematie nog wil spreken, dan is daartoe zeker een mogelijkheid. Mocht dit te zwaar zijn, dan kan ik het spreken overnemen.

Melden van overlijden dag en nacht op nummer

Het is aan u om te bepalen hoe de dag van de uitvaart eruit ziet. Ik adviseer en assisteer u. Wilt u bijvoorbeeld een levensloopspreker of een afscheidsfotograaf?

En als u kiest voor een begrafenis, wilt u dan dragers inhuren om de kist te dragen of doen de nabestaanden dat zelf? Waar u ook behoefte aan heeft, ik heb de juiste mensen in mijn netwerk om u in al uw behoeften te voorzien.

Mijn werkgebied omvat onder andere Zutphen, Warnsveld, Lochem, Eefde en omgeving. Verder ben ik overal inzetbaar waar men mij nodig heeft.

Heeft u nog vragen? Neem contact op via mijn contactformulier.