Almenseweg 1B

7211 MD Eefde

+31 (0)6 150 576 61

24/7 Melden van overlijden

Nabestaandendesk

Direct informatie

DS Uitvaartbegeleiding
De persoonlijke uitvaart is een reflectie van het leven dat geleefd is

Kosten

DS Uitvaartbegeleiding Zutphen Eefde Almen Apeldoorn Lochem

Transparantie in kosten en eerlijke tarieven zijn bij DSuitvaartbegeleiding het uitgangspunt!

Omdat een uitvaart gebaseerd is op uw persoonlijke wensen is het lastig om een bedrag te noemen. Mocht u vooraf een idee van de uitvaartkosten wensen, dan kom ik graag eerst bij u langs om uw wensen in kaart te brengen. Naar aanleiding daarvan, kan ik een indicatie van de kosten voor u maken.

Afhankelijk van de keuze voor begraven of cremeren krijgt u met verschillende kosten te maken.

Voor een begrafenis komen deze kosten gemiddeld uit tussen de €8.000 en €10.000 en voor een crematie tussen de €6.000 en €8.000.

Samen gaan we na wat voor u en uw dierbare belangrijk is tijdens de uitvaart en maak ik een indicatie van de kosten op maat.

Ik denk graag met u mee en bied ook alternatieven om de kosten dragelijk te houden.

Voor mijn dienstverlening bij een uitvaart reken ik een basistarief. De voorbereiding van een uitvaart neemt gemiddeld 25 uur in beslag.

Alle producten en diensten die ik bij derden betrek, zoals bijv. drukken van de rouwbrief, bereken ik zonder winstmarge aan u door. Zo ontstaan er bij DSuitvaartbegeleiding geen onduidelijkheden over de tarieven.

Ongeveer twee weken na de uitvaart neem ik contact met u op voor een na-gesprek en ontvangt u van mij een all-in factuur.

Heeft u nog vragen? Neem contact op via mijn contactformulier.