Almenseweg 1B

7211 MD Eefde

+31 (0)6 150 576 61

24/7 Melden van overlijden

Nabestaandendesk

Direct informatie

DS Uitvaartbegeleiding
De persoonlijke uitvaart is een reflectie van het leven dat geleefd is

Verschillende opbaarlocaties

DS Uitvaartbegeleiding Zutphen Eefde Almen Apeldoorn Lochem

Thuisopbaring

De overledene kan worden opgebaard in de eigen woning, bij familie of vrienden. Dit geeft vaak een persoonlijke sfeer en voldoende ruimte om in kleine stapjes afscheid te nemen van een dierbare.

Uitvaart Zutphen Eefde Brummen Lochem
Uitvaart Zutphen Eefde Brummen Lochem

Opbaring in rouwcentrum

Opbaren thuis is niet altijd mogelijk om diverse redenen. Het opbaren in een rouwcentrum, crematorium of afscheidshuis kan dan een mooie oplossing zijn.

Er kan gekozen worden voor opbaring in een algemene ruimte waar bezoek op afspraak mogelijk is of voor een zogenoemde 24uurs kamer waar men de beschikking heeft over een eigen sleutel en ten alle tijden zonder afspraak op bezoek kan komen.

Alternatieve opbaarlocatie

Een thuisopbaring is niet altijd mogelijk door gebrek aan ruimte of omdat men dit te confronterend vindt en een opbaring in een rouwcentrum kan soms net te afstandelijk voelen. Dan is er een mooie oplossing door gebruik te maken van een mobiel opbaarhuisje in bijvoorbeeld de eigen tuin.

Zo zijn er diverse mogelijkheden tot opbaren maar het belangrijkste is om te blijven kijken wat bij u en uw dierbaren past. Het is mijn taak om met u mee te denken en de verschillende mogelijkheden voor u te realiseren.

Uitvaart Zutphen Eefde Brummen Lochem

Maak direct een afspraak