Almenseweg 1B

7211 MD Eefde

+31 (0)6 150 576 61

24/7 Melden van overlijden

Nabestaandendesk

Direct informatie

Rouw en verlies begeleiding

DS Uitvaartbegeleiding Zutphen Eefde Almen Apeldoorn Lochem

Vanuit mijn professie en vanuit mijn persoonlijke ervaringen weet ik hoe zwaar en allesoverheersend rouw kan zijn.

Ik begeleid in mijn werk veel mensen die te maken hebben met het verlies van een dierbare en ik hoop op deze wijze nog meer steun te kunnen bieden aan hen die zich in een proces van rouw bevinden.

Ieder verlies is uniek, ieder rouwproces ook. Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en nodig ik je uit om te vertellen over je situatie. We doorlopen samen het proces van zicht krijgen op de impact van het verlies, een belangrijke voorwaarde voor herstel.

In de gesprekken die volgen neem ik je mee in de verschillende visies op rouw en rouwprocessen, ondersteun ik je en help je bij het vinden van eigen antwoorden op verlies. Samen zorgen we er voor dat het verlies een plek kan krijgen in het leven. Voor het vinden van een weg in het veranderde leven staat geen duur. Dat ontdekken we gaandeweg.

Neem vrijblijvend contact op

Als rouwcoach zie ik behalve je gevoelens en emoties ook jouw zoektocht naar een andere unieke invulling van je leven. Ik ga deze zoektocht met je mee.. De kaders waarvan ik gebruik maak zijn het model NLP, mijn eigen ervaringen en mijn kennis van verschillende manieren van rouwen.

Deze kaders spiegel ik, zodat je een beeld krijgt van jouw eigen unieke manier van rouwen. Ik bied je tal van praktische mogelijkheden in het omgaan met je gevoelens en help je bij je zoektocht naar de plek die jij het verlies in jouw leven wil geven opdat je uiteindelijk vanuit je eigen kracht verder kunt.