Uitvaartbegeleiding Zutphen

De uitvaart is een reflectie van het leven dat geleefd is………

Ieder leeft zijn of haar eigen unieke leven en daarbij hoort ook een eigen en uniek afscheid.

Een uitvaart regelen is een aaneenschakeling van keuzes maken, waarbij het gevoel centraal staat. DS Uitvaartbegeleiding Zutphen begeleid u in het maken van deze keuzes. Door een luisterend oor te bieden aan de nabestaanden en het bieden van een betrokken persoonlijke begeleiding, probeer ik de overledene, voor zover mogelijk, te leren kennen om zo samen met de nabestaanden een mooi afscheid te kunnen creëren. Mensen bijstaan op een kwetsbaar moment in hun leven is mijn drijfveer voor dit werk. Dat ik even toegelaten wordt in de intimiteit van het afscheid nemen vind ik heel bijzonder. Een kort moment samen oplopen op het pad van afscheid en uitvaart.

Melden van overlijden dag en nacht: 06-15057661

Mijn werkgebied omvat onder andere Eefde, Zutphen, Warnsveld, Lochem en omgeving. Verder ben ik overal inzetbaar waar men mij nodig heeft.

Uitvaart Zutphen

Daniëlle Arentsen is geboren en getogen in de achterhoek, geboren in Warnsveld, later gaan samenwonen in Zutphen en uiteindelijk samen met haar gezin neergestreken in Eefde. Zij kent de streek en haar gewoontes.

In Zutphen kan ik o.a. gebruik maken van de “De Omarming – Zutphen “, de opbaarruimte van de ” Monuta in Zutphen” en van het mortuarium van het Gelre ziekenhuis in Zutphen.

U kunt de condoleance houden daar waar u wilt, zo is er in Zutphen bijvoorbeeld “Restaurant Hampshire Hotel – ’s Gravenhof Zutphen” Landgoed Huis De Voorst in Eefde of wellicht in Vorden bij Restaurant “Bakker” ,

Voor de Uitvaart zijn er ook prachtige locaties zoals de “De Walburgiskerk “, in Zutphen of de op de “algemene begraafplaats of Oude Begraafplaats”aan de Warnsveldseweg. Maar het kan ook bij u thuis of in de de tuin. Eigenlijk waar u maar wilt.

DSuitvaartbegeleiding is dag en nacht voor u bereikbaar op nummer 06-15057661