Almenseweg 1B

7211 MD Eefde

+31 (0)6 150 576 61

24/7 Melden van overlijden

Nabestaandendesk

Direct informatie

DS Uitvaartbegeleiding
De persoonlijke uitvaart is een reflectie van het leven dat geleefd is

Uitvaartverzekering

DS Uitvaartbegeleiding Zutphen Eefde Almen Apeldoorn Lochem

Er bestaan verschillende vormen van een uitvaartverzekering. De meest voorkomende zijn de kapitaal verzekering en de natura verzekering.

Kapitaal verzekering
Een kapitaal uitvaartverzekering is een verzekering waarbij na het overlijden het verzekerd bedrag uitgekeerd zal worden aan de nabestaanden. Ik kan dan desgewenst met het uitgekeerde geldbedrag de uitvaart geheel naar uw wens verzorgen.

Natura verzekering
Een natura uitvaartverzekering verzekerd u zich voor de diensten en producten voor uw begrafenis of crematie. Na uw overlijden worden deze producten en diensten geleverd ongeacht wat de waarde van het pakket is op dat moment.

Als u een natura uitvaartverzekering gaat afsluiten dan wordt er geen geld uitgekeerd. Met een natura uitvaartverzekering verzekerd u zich voor de diensten en producten voor uw begrafenis of crematie. Na uw overlijden worden deze producten en diensten geleverd ongeacht wat de waarde van het pakket is op dat moment.
Als u een natura uitvaartverzekering gaat afsluiten dan wordt er geen geld uitgekeerd.

Anders dan veel mensen denken, bent u vrij in het kiezen van de uitvaartonderneming. Dit hoeft dus niet per se het bedrijf te zijn waar u verzekerd bent.

Heeft u nog vragen over uitvaartverzekeringen? Neem contact op via mijn contactformulier.

uitvaartverzekeing dsuitvaartbegeleiding eefde zutphen almen leesten