Almenseweg 1B

7211 MD Eefde

+31 (0)6 150 576 61

24/7 Melden van overlijden

Nabestaandendesk

Direct informatie

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij DSuitvaartbegeleiding vandaar dat de producten van Loop ook verkrijgbaar zijn via ons.

Loop Living Cocoon™

Word weer onderdeel van de natuurlijke kringloop van het leven en verrijk de natuur met Loop Living Cocoon™.

De Loop Living Cocoon™ is 100% natuurlijk en wordt gegroeid van lokale paddenstoelen Door samen te werken met de natuur, wordt de Cocoon in slechts 7 dagen in een fabriek in Delft, gecreëerd met alleen lokale paddenstoelen en geupcyclede hennep. De duizenden vezels van het dichte ondergrondse schimmelnetwerk maken van mycelium een bijzonder licht en stevig materiaal, geschikt voor het kweken van een levend product. Door de vele onderlinge verbindingen is gedroogd mycelium bijzonder sterk en kan het als materiaal ingezet worden om producten van te groeien. In de natuur is mycelium de drijvende kracht achter de natuurlijke levenscyclus, doordat het voortdurend dood organisch materiaal omzet in belangrijke voedingsstoffen voor de groei van nieuwe zaailingen. De unieke kracht van mycelium is het delen van voedingsstoffen, het communiceren met de bosbodem en het verbeteren van de bodemkwaliteit. De binnenkant van de Loop Living Cocoon™ is bekleed met een zacht bed van mos dat de Cocoon een rustgevende bosgeur geeft. Een voering van duurzaam linnen is op verzoek verkrijgbaar.

Loop ForestBed™

Het Loop ForestBed™ is ’s werelds eerste levende baar die de natuur verrijkt door in slechts 45 dagen biologisch af te breken en menselijke voedingsstoffen op de meest natuurlijke manier terug te geven. Het Loop ForestBed™ wordt in slechts 7 dagen gekweekt uit lokale paddenstoelen en geupcyclede hennepvezels. Hierdoor is het 100% natuurlijk en GreenLeave gecertificeerd.                                 Let’s Close The Loop.

Loop EarthRise™

De Loop EarthRise™ is een urn gekweekt uit mycelium, waarmee je een bron voor nieuw leven kunt worden en herinnerd kunt worden in de natuur. Gebruik de Loop EarthRise™ als een uniek ornament thuis, of laat het een bron worden voor nieuw leven in uw tuin of op een begraafplaats. Kies een van onze planten om in de natuur herinnerd te worden als een plant naar keuze. De Loop EarthRise™ biodegradeert in slechts 45 dagen, ALLEEN wanneer het begraven is. Menselijke voedingsstoffen teruggeven aan de natuur op de meest natuurlijke manier. De urn is in slechts 7 dagen gekweekt uit lokale paddenstoelen en geupcyclede hennepvezels. Hierdoor is het 100% natuurlijk en GreenLeave gecertificeerd.

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op:

Telefoon: 0615057661

mail: info@dsuitvaartbegeleiding.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *